Samarbeidsavtale

Samarbeidspartnere

samarbeidspartnere Vi ønsker å komme i kontakt med samarbeidspartnere til vårt nettkurs vedrørende båtførerprøven. Med samarbeidspartnere mener vi nettsteder, foreninger etc som kunne tenke seg å formidle kurs eller link på en eller annen måte. Her vil vi gi deg informasjon om hvilke alternativer vi ser for oss med tanke på samarbeid.

Vi har per dags dato tre typer avtaler:

  • De som har egen nettside og ønsker å bytte linker.

  • De som har egen nettside som ønsker å linke til oss mot en kompensasjon.
    Dette medfører krav om en litt bedre profilering enn bare linkbytte, normalt en redaksjonell omtale eller god visuell plassering.

  • Foreninger, organisasjoner eller bedrifter som ønsker å tilby sine medlemmer/ansatte en fordelaktig pris på båtførerkurset.

Bytte linker

Link til oss - forskjellige varianterDe som ønsker å bytte link med oss må være nettsider som har relevans for våre kunder og som vil gi kunden en økt brukeropplevelse.
Om du mener at du har en relevant nettside og ønsker et linkbytte kan du kontakte oss så kan vi ta en prat. Om du har en nettside med relevans til båtførerprøven vil vi be deg vurdere nedenstående istedenfor vanlig linkbytte. Da har du mulighet til å tjene penger på å linke til oss, men dette forutsetter en litt bedre profilering og omtale.

Tjen penger - Link til oss

For de som ønsker å gå et skritt lenger kan vi tilby en kompensasjon for hvert salg din nettside kan generere. Link som benyttes fra din side inneholder en kode som sporer salget til hvord kunden kommer fra. Dette kan du se i eget kontrollpanel for din avtale og her kan du også se hvor mange salg/besøkende du har sendt over til vår side.Inngå avtale om provisjonsbasert link som fører til salg
Vi har flere forskjellige reklamebannere til din nettside og du bestemmer selv hvilken du ønsker å bruke.
Ved opprettelse av en linkavtale lager vi en avtale som du vil motta som inneholder kompensasjonssummer, utbetalingsinformasjon, avtaleperiode m.m.
For de som ønsker å inngå avtale med provisjon, er forutsetningen at profileringen av nettkurset er bedre enn et vanlig linkbytte. Vi ønsker gjerne en redaksjonell omtale vedrørende kurset og vi kan gjerne være behjelpelige med å skrive denne. I tillegg bør plasseringen av linken være bedre enn et normalt linkbytte på en side med massevis av andre linker.

Forskjellige avtaler til organisasjoner, bedrifter m.m.Avtaler med foreninger og organisasjoner

Vi kan tilby flere typer avtaler som er fordelaktig for selve organisasjonen og for de ansatte / medlemmene.

Ta kontakt med oss og vi vil sende deg informasjon om avtaleformer vi har.
Skriv ned noen få ord om din organisasjon/bedrift/nettside, slik at vi har litt oversikt før vi tar kontakt med deg.

Benytt kontaktskjemaet under kontakt oss