Informasjon - Litt om oss

Litt informasjon om oss på Tryggferdsel Etter at Stortinget vedtok loven om obligatorisk båtførerprøve, satt vi oss ned og utformet ideen om å lage et nettkurs. Vi fant ut at det var mange bra kurs i markedet allerede, så om vi skulle gjennomføre ideen vår måtte vi lage et nettkurs som var minst like bra som de eksisterende. Vi har klokketro på at produktet vårt endte opp som en forbedring av eksisterende tilgjengelige kurs. Vi har brukt profesjonelle designere til å lage våre animasjoner og samarbeidet med maritime mennesker for å komme frem til et supert resultat som kan bringes ut til våre kunder.
Tryggferdsel presenterer et visuelt og interaktivt nettkurs som om handler hele pensumet som er fastsatt av Sjøfartsdirektoratet. Kurset er et online nettkurs som er laget i Lectora, som er et program som utgis av et selskap i USA som heter Trivantis. Selskapet er markedsledende på programvare til online kurs.
Vi vil fortsette å utvikle kurset for å stadig gjøre det enda bedre for deg som kunde. Nye kurssider vil bli laget med nye temaer som ikke er pensum, men som er nyttig å kunne når man ferdes på sjøen. Forandringer i pensum vil selvsagt bli endret om dette skulle oppstå.

Verifisert av maritime personer

For å være trygg på at nettkurset her på Tryggferdsel holder mål, har vi sendt kurset til en rekke personer med stor maritim erfaring og kunnskap. Dette har gitt oss tryggheten på at vi leverer et kvalitetssikret kurs til deg. Vi tar selvsagt tilbakemeldinger fra deg seriøst, og om du finner ting du mener bør rettes så er vi meget glad for tilbakemelding.

Les mer om personene som har laget og verifisert båtførerkurset her på Tryggferdsel ved å følge denne linken.

Kvalitetssjekket og godkjent av VeritasKvalitetssjekket og godkjent

Den 23.mai 2011 fikk vi også sertifisert vårt nettkurs til båtførerprøven av Det Norske Veritas. Du kan lese mer om sertifikatet på informasjonssiden om dette.


Sikkerhet i forbindelse med kursVi har lagt stor vekt på sikkerhet på nettsiden og i bårførerkurset.

Vi har lagt stor vekt på sikker tilgang for båtførerkursets brukere. Alle brukere har egne medlemsområder hvor tilgang til kurs og tester er tilgjengelig. Der vil man også få tilgang til sin elektroniske faktura som evt. kan legges ved et regnskap. Om din tilgangsnøkkel skulle komme i andres hender, har vi systemer som hindrer at disse kan bruke din tilgang. De blir da sperret ute fra kurset og du vil få beskjed om hendelsen. På denne måten sikrer vi både vårt eget produkt og også din egen påloggingsinformasjon.

Tilbakemeldinger er viktig for oss om vi skal kunne forbedre kurset etter brukernes ønsker.

Tilbakemeldinger fra kursdeltakere

Vi tilstreber oss å være helt up-to-date på båtførerkurset vårt. Det er derfor ønskelig at vi får tilbakemelding fra deg som benytter kurset om noe er feil, eller om du mener at noe er mangelfullt.
Er det feil, mangler, eller ting du ønsker vi skal ha med så tar vi imot dette med takk. På denne måten kan båtkurset på Tryggferdsel stadig utvikles og forbedres slik at vi kan tilby det beste teorikurset til båtførerprøven som er på markedet. Du kan benytte deg av tilbakemeldingsskjemaet i slutten av båtførerkurset, eller sende oss tilbakemelding via vår kontaktside.