Personene bak Tryggferdsel

Båtførerkurset er laget av Proveks AS som siden 2004 har laget flere nettbutikker både for oss selv, men også for eksterne aktører.
Gründere og eiere har fokus på enkel og sikker navigering, samt at den visuelle presentasjonen skal være optimal for våre besøkende. Dette har også vært hovedmålet når vi har utviklet nettkurset her på Tryggferdsel. Nedenfor finner du en liten presentasjon om oss som har stått for utviklingen av det vi mener er det beste nettbaserte båtførerkurset på markedet.Atle Petersen

Webdesigner

Atle har drevet med webdesign gjennom mange år i selskapet. Atle har stor fokus på presentasjon og visualisering. Ansvarsområdet har vært tekst, animasjoner og bilder.

Atles kommentar til kurset

Nettkurset er visuelt behagelig å gå gjennom. Bruker av kurset vil oppleve at kurset er godt gjennomarbeidet og meget lærerikt.

 

Even Hjertvik

Teknisk ansvarlig

Even er ansvarlig for alt det tekniske på nettsiden og i kursdelen. Even er svært iderik og bidrar også til innhold og design.

Evens kommentar til kurset

Fra dag en har vi hatt fokus på nettsiden og hvordan kurset skulle bli seende ut. God design, visuelt enkelt og mye animasjon. Resultatet har blitt veldig flott. Det er enkelt å bestille, du får tilgang umiddelbart, samt at kurset er lett å navigere i. Resultatet ble slik som ønsket :-)

 

Sertifisert av Det Norske Veritas

Kvalitetssikret av Det Norske VeritasBåtførerkurset du får her på Tryggferdsel ble den 23/5-2011 godkjent og kvalitetssikret av Det Norske Veritas. Vi ønsket å få kurset verifisert og sjekket godt når kurset ble utviklet.
Vi har fulgt alle deres råd og oppdaterer vårt kurs etter hvert som regelverket endrer seg.

Kvalitetssjekk av båtførerkurset

Vi har vært i kontakt med en rekke personer med stor maritim erfaring. Vi har gitt disse tilgang til nettkurset, slik at det kan bli sjekket av eksterne personer med større maritim erfaring enn oss selv. Tilbakemeldingene fra disse har gitt oss en trygghet på at vi har levert et nettkurs med stor og korrekt faglig tyngde. Vi vil legge ut tilbakemeldinger her på denne siden, straks vi mottar dette. Vi setter stor pris på arbeidet dere har gjort og ønsker å takke dere for all hjelp i forbindelse med kvalitetskontrollen dere har utført for oss.

 • Statslos i Kystverket

  Per S Berg

  Bakgrunn:
  Utdannet sjøkaptein. Har blant annet vært på "Christian Radich" og kongeskipet "Norge". Ca 20 år som profesjonell sjømann, de fleste av årene har han seilt i utenriksfart.
  De siste 5 årene har Per vært statslos i Kystverket, hvor han fortsatt tjenestegjør. sdf
 • Offshoreracer

  Terje P. Kaspersen

  Bakgrunn:
  Startet tidlig med restaurering av gamle trebåter. Var en del av Hydrolift i begynnelsen av 90 årene. Har alltid hatt stor interesse for båtrace. Terje har deltatt i flere EM og WM. bla. i Dubai og Guernsey. Offshore kl 3 B,D og S. Terje var også med å starte Gozzi. Er idag involvert i Ribtech.

 • Seilt siden barnsben

  Tone Kristin Jahren

  Bakgrunn:
  Tone har fra barnsben av feriert VED og PÅ sjøen. Hun har god erfaring med båtlivet og det og ferdes på sjøen, både i små åpne båter, til snekker, cabincrusere og seilbåter. Hun har i tillegg vært med å seile Færderseilasen 4 ganger, og har med tiden blitt godt vant med båtvettregler og det å navigere på sjøen.
 • Aktiv seiler

  Carl Anton Strøm

  Bakgrunn:
  Drevet aktivt med seiling siden 10-års alderen.
  Startet med optimistjolle, norgesmester i Yngling 2000, deltatt i 7 VM og hadde seiling som sommerjobb ved siden av studier. Har også vært aktivt med i Trondheimsfjorden Sjøredningskorps som skipper og operativ leder samt noen år i Kystvakten som tjenestegjørende befal.

Tilbakemelding

Som profesjonell sjømann synes jeg kurset er er en god oppfriskning, med lettfattelige, gode forklaringer og animasjoner. Her vil du som småbåtfører lære deg det du trenger for å ferdes trygt og godt på sjøen.

Per S Berg
Statslos i Kystverket

 

Dette kurset er en imponerende gjennomgang av det man bør kunne før man fører båt. Meget bra animasjoner, enkle og lettfattelige forklaringer. Dette kurset gir en god plattform for deg som skal bli båtfører. En gjennomgang her og litt egeninnsats kommer eksamen til å gå bra!.

Terje P. Kaspersen
Offshoreracer og erfaren sjømann

 

Kurset er en effektiv og god vei til båtførerprøven. Kurset presenterer stoffet på en enkel og lettfattelig måte. Dette gjennom god struktur, enkle og gode animasjoner og et stort utvalg av testspørsmål. Kurset er utvilsomt svært lærerikt og anbefales for "nybegynnere" så vel som mer erfarne båtførere som har hatt noen år på sjøen. Alle lærer noe gjennom dette kurset!

Anne og Morten Bøhlerengen
Erfarne sjøfarere

 

Perfekt for folk i farta!
En moderne tilnærming, med god visualisering og forklaringer som gjør stoffet interessant og lett forståelig å lære. Kjør på og vis sjøvett, så går dette bra!

Carl Anton Strøm
Aktiv seiler