Fra 1. mai 2010 ble nye regler for båtførerprøven innført - Les mer

Vi følger selvsagt kjøps- og angrefristloven og har utarbeidet en vilkårside hvor du kan lese mer.
Du kan lese om våre vilkår her

Båtførerkurset på Tryggferdsel er utarbeidet og laget av Proveks AS. Vi har lang erfaring med å lage nettbutikker både for oss selv og eksterne aktører.
Vi har laget en liten presentasjon av oss bak nettkurset om du vil vite mer om personene bak Tryggferdsel.

Når du bestiller kurs vil du umiddelbart etter bestilling få en e-post med en link til et hjemmeområde som opprettes til deg. Dette området har kun du tilgang til, og du starter nettkurset derifra.

Ja, kurset inneholder temaene som er blitt fastsatt av sjøfartsdirektoratet. Her er oversikten over pensum man skal gjennom. Alle temaene blir belyst i nettkurset her på Tryggferdsel.

Ja. Etter hvert kapittel vil du få eksamensrelaterte spørsmål, slik at du kan teste dine ferdigheter. Spørsmålene kan du også gå gjennom uavhengig av kapitlene om du vil.

Eksamen til Båtførerprøven kan man ta over hele landet. Vi har laget en oversikt over eksamenssteder her.

Din bruker kan bli sperret av to forskjellige årsaker. Den ene årsaken er at din tilgang er blitt brukt av mange forskjellige pcer. Av sikkerhetsgrunner må du da be om å få tilsendt ny tilgang. Dette gjøres automatisk og din nye tilgangslink blir sendt til din registrerte e-post adresse.
Den andre sperringsårsaken er hvis flere brukere er pålogget samtidig med samme tilgangslink. Du må da kontakte oss for at vi skal løse opp din tilgang og vi gir beskjed til deg på e-post straks det er gjort.
Årsaken til sikkerhetstiltakene er at ingen skal kunne bruke din tilgang om den skulle komme i urettmessige hender.